Kedimin Sesi Kısıldı - Soğukta da kalmadı hep evde hiç dışarı çıkmaz. - Kedimin sesi kısıldı ne dersiniz - Borcunuz şu kadar.


Kedimin Sesi Kisildi Petlebi Sosyal

7 yaşındaki tosunumun sesi kısıldı.

Kedimin sesi kısıldı. Hastalığı ne olabilir kedi nezlesi mi acaba. çiftleşme dönemiyle alakası yok zira yıllardır kısır kendisi. Kedinin govdesinin sag tarafina yapisik anlamsiz ve o guzelim tuylerin altindan bile cirkinligi anlasilan bir kistle alakali olabilir bu durum.

İlk olarak kedinizin ürettiği seslere dikkat etmeniz gerekir. Kedilerde ses kaybı kolayca anlaşılabilir. 1-2 gündür camdan ve balkondan dışarıyı izleyen kedimin sesi bir garip miyavlarken çatallı ses geliyor ve daha kalın bir ses tonu var nedendir acaba.

Kedimin sesi kısıldı. Kendiliğinden geçer diye düşündüm ama halen geçmedi. Kedimin bir kürk topu sıkışmıştı ve belki bir haftalığına onu almakta zorluk çekiyordu o sırada uyanmamıştı ve hırıltıyla nefes almakta zorlanıyordu.

Kediniz normal bir şekilde yemek yiyor ve oynuyor ancak giderek daha az ses çıkarıyorsa ses kaybı olabilir. Tamamen değil ama şöyle söyleyeyim maçtan yeni gelmiş gibi kısık bi sesi var. Bu durumun en can yakan kismi kistin varligi buyuklugu cirkinligi filan degil guzelim kedicigin hal ve tavirlarindaki ruh halindeki bakisindaki evde dolasma miyavlama olaylara tepki verme sevgisini gostermedeki azalma seyreklesmedir.

Bu site üzerinden evcil hayvanınız hakkında soru sorabilir yada diğer arkadaşlarımızın sorularına cevap. OtobÜsÜn karavana dÖnÜŞÜm hİkayesİnde bİr aŞama daa bİttİ sayilir. Kedilerde solunum bölgesinde en sık görülen hastalıkların başında gelen astım sadece ABDdeki ev kedilerinin yüzde 1inde yani toplamda 800000i aşkın kedide.

Yemek yiyor diğer kedimizle oynamaktan içiyor. Merhaba kedimin sesi kısıldı ve gözleri yaşlanıyor. K Büyük kedim 2 aydır yavru kedimizle temas etmiyor.

Tabi ki bir daha bu tüccara götürmedim Üstelik buna götürmek için taksi parası da verip bekletiyordum taksiyi. Başlangıç tarihi 30 Ara 2020. Kapimiza uzaktan kumanda İle havali hale getİrdİk.

Hangi ilaçlar kullanılmalı. 6 aylık dişi kısırlaştırılmış kangal köpeğiydi. Fakat sesi kısıldı.

Minik yavru kedimi dün veterinere götürdük kendisi hiç hoşlanmıyor veterinerden resmen ordan gidene kadar bağırdı sürekli bugün sabah sesi kısılmıştı bu kısıklık bağırdığı içinmidir. Kedim iki aylık Scottish Fold cinsi erkek bir kedi. Kedimin sesi kısıldı Butashop Bizim internet mağazamızda kedimin sesi kısıldı eksklyuziv alış-veriş etmək Sizə üçün gözəl imkan yaradır ki evdən çıxmadan öz real və ucuz qiymətə istənilən malları sifariş edib əldə edə biləsiniz.

Bununla siz Azərbaycanın istənilən bölgəsindən - Bakı Sumqayıt Gəncə Şəki və digər şəhərlərdən sifariş etməklə. Tamamen değil ama şöyle söyleyeyim maçtan yeni gelmiş gibi kısık bi sesi var. Bu yaşına kadar hiç böyle bi ses kısıklığı da olmamıştı.

Merhabalar 3 hafta önce barınaktan köpek sahiplendim. Kedimin Sesi Kısıldı. 7 yaşındaki tosunumun sesi kısıldı.

Merhaba Köpeğimin birkaç gün önce sesi kısıldı çok az çıkıyordu şimdi normale dönmeye başladı ama sebebi ne olabilir. сеансовар Butashop Bizim internet mağazamızda сеансовар eksklyuziv alış-veriş etmək Sizə üçün gözəl imkan yaradır ki evdən çıxmadan öz real və ucuz qiymətə istənilən malları sifariş edib əldə edə biləsiniz. Hareketli ve beslenmesi güzel hiçbir sıkıntı yok tuvaletini de sağlıklı yapıyor.

Kedimin Sesi Kısıldı. Bununla siz Azərbaycanın istənilən bölgəsindən - Bakı Sumqayıt Gəncə Şəki və digər şəhərlərdən sifariş. Son zamanlarda yediklerinde bi değişim olmadı.

21 Eki Muhabbet Kuşu Çiftleşme Sonrası Yumurtlama. SeherSevgi 20 Aralık 2020 0917. Geçirmek için ne yapmalıyım yoksa kendi kendine geçer mi.

2 hafta önce de buzlu pişmiş et verdim yemesi için sıcak havada daha çok sever diye düşündüm. Mahallede mama su verdiğim kedilerden biri. Kedimin sesi kısıldı 3 gündür bu şekilde sabahları düzeliyor akşamları tekrar kısılıyor.

Son zamanlarda yediklerinde bi değişim olmadı. En yakın veteriner kliniklerini bul ücretsiz soru sor randevu al ve kliniklerle ilgili yorumlara gözat. Ancak bu çok fazla endişelenmenizi gerektiren bir durum değildir.

Soğukta da kalmadı hep evde hiç dışarı çıkmaz. 21 Eki 1 aylık yavrunun karnı şiş. Ayrıca 3 gündür konserve mama veriyorum.

Ateşi falan yok hareketleri de normal. Sevgili Demet ben kedi ile aynı pozisyonda mama kabına eğilip dikkatini çekmeye çalıştığımı biliyorumevet bunu yaptım buarada kuru mamasının da yaş mamasının da tadına daha önce baktımhatta göz temizleme losyonunu acaba gözlerini yakar mı endişesi ile önce kendi gözüme sürdümonlar bizim çocuğumuz. Kedimin sesi miyavlamaktan kısıldı.

Bir kaç sene sonra kedilerinize neyin iyi gelip gelmediğini öğrenecekseniz. Çok havlamak mı yoksa iltihap. çiftleşme dönemiyle alakası yok zira yıllardır kısır kendisi.

Kedilerde öksürmenin medikal sebeplerine bakacak olursak karşımıza birden fazla tetikleyici hastalık çıkmakta. Nedeni sizce ne ola. Veterinerinizi iyi seçin size mama satışı için gayrete girmemesi lazım mesela.

Bu yaşına kadar hiç böyle bi ses kısıklığı da olmamıştı.


Kedilerde Ses Kisildiginda Ne Yapilmali Kedilerin Sesi Neden Kisilir


Kedilerin Sesi Neden Kisilir Kedi Hayvanlari Blog


Kedilerin Sesi Neden Kisilir Kedi Hayvanlari Blog


Kedimin Sesi Kisildi Kedi Hayvanlari Blog


Kedimin Sesi Kisildi Petlebi Sosyal


Kedimin Sesi Kisildi Kedi Hayvanlari Blog


Sesi Kisilmis Kus Gibi Oten Kedi Youtube


Gercek Kedi Sesi Kedinizi Cildirtin Cats Meow Sound Youtube


Kedimin Sesi Kisildi Petlebi Sosyal


Kedimin Sesi Kisildi Evcil Hayvan Blog


Kedilerde Ses Kisilmasi Bipet


Kedilerde Ses Kisildiginda Ne Yapilmali Kedilerin Sesi Neden Kisilir


Kedim Nefes Alirken Ses Cikariyor Ne Yapmaliyim Miyavliyo


Kedimin Sesi Kisildi Kedi Hayvanlari Blog


Related Posts