Kolu Var Eli Yok Karnı Yarık Karnı Yok - Içinde bilgi saklı Hiç ağırlığı olmayan fakat gemiyi. Bilmeceler ve doğru cevapları.


Bilmece Rehber Ogretmen Egitim Faaliyetleri Bilmeceler

YAĞMUR - Uzun yoldan gelmişler evimizde horon tepmişler CEKET - Kolu var eli yok karnı yarık karnı yok GÖKYÜZÜ -.

Kolu var eli yok karnı yarık karnı yok. Kolu var eli yok Karnı yarık karnı yok. Kolu var eli yok karnı yarık karnı yok bilmecenin cevabı nedir 10000 adet Bilmece ve Cevapları. Servis edilse de yenemeyen şey nedir.

Eli var ayağı yok karnı yarık canı yok bilmecesinin cevabını görün öğrenin. Kolu var eli yok karnı yarık karnı yok bilmecesinin doğru cevabını öğrenin. Uzaktan baktım hiç yok.

Tekme yer suçu yok. Soba Mini mini kuşlar her yeri taşlar. 10 Kolu var eli yok karnı yarık karnı yok.

Sitemizde komik ilginç zor kolay yüzlerce bilmeceyi. Okuma-yazması olmayan siyahiye ne denir. 13 Servis edilse de yenemeyen şey nedir.

Kanadı var uçamaz karada da kaçamaz. Bir kapaklı çok yapraklı İçinde bilgi saklı. Her gün yeniden.

Yedi delikli tokmak bunu bilmeyen ahmak. Tekme yer suçu yok Elde yapılır kulağa asılır Kırılınca mutlu olduğumuz şey nedir Kolu var bacağı yok. Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın.

Yağmur yağan yerlerde yaşadıkları için yanlarından ayırmıyorlar. Dört ayağı var yürüyemez. Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın.

Ağzı var odun yutar Bacası var duman tüter. Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Eli var ayağı yok.

Karnı yarık canı yok. Dışı var içi yok. Açarsam dünya olur yakarsam kül olur.

14 Termometre düşüyorsa bu ne anlama gelir. 11 Mantarlar niye şemsiye şeklindedir. Bilmecesinin doğru cevabını görün öğrenin.

Mantarlar niye şemsiye şeklindedir. Kolu var eli yok karnı yarık karnı yok bil bakalım bu nebilmecesinin cevabı. Ufacık sandık içine un bastık.

Yavaş gitse izi yok hızlı gitse tozu yok. Kolu var eli yok karnı yarık karnı yok bilmecesinin cevabı Ceket Ekleyen. Kolu var eli yok karnı yarık karnı yok bil bakalım bu ne bilmecesinin cevabı.

Uzun oluk tepesi delik. Çıt der ateş çıkar. Kolu var eli yok karnı yarık karnı yok.

17 Yol kenarında bekler herkezi. Kolu var eli yok karnı yarık karnı yok Ceket Pazardan aldım bir tane Eve geldim bin tane Nar Sarıdır sallanır dalında ballanır. SİNCAP - Daldan dala kırmızı pala BALIK - Suda yayılır karada bayılır.

Onur Koç - Bir Resmin Bile Yok gitar notası Onur Koç - Bir Resmin Bile Yok akortab nota. Dikdörtgeni var karesi yok Küçük kare kutu içi insan dolu Bir kapaklı çok yapraklı. Kolu var eli yok Karnı yarık karnı yok.

Okul öncesinde bilmeceler Kış Mevsimiyle ilgili Bilmeceler ceket dolu ağaç soba bilmeceleri çocuk bilmeceleri Kolu var eli yok karnı yarık karnı yok Ceket Yazın giyinir kışın soyunur. Kolu vareli yokkarnı yarık karnı yok Uzun oluk tepesi delik Gökte durur paslanmaz suya düşer ıslanmaz Sarıdır sallanırdalında ballanır En çok kardeşi olan meyve Bir küçücük arpacıkbaşında var tablacık Uzun uzun uzarlarboyunuzda buzağılar Beyaz sarayda sarı pasişah Yaşı yok başı yok adam olmuş söz keser Hiç ağırlığı olmayan ama gemiyi batıran. Tekme yer suçu yok Elde yapılır kulağa asılır Kırılınca mutlu olduğumuz şey nedir.

15 Uzun yoldan kuş gelir ne söylese hoş mu gelir. Dört ayaklı ayı üstünde kabadayı. Create better lessons quicker.

Sitemizde komik ilginç zor kolay yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla. Eli var ayağı yok karnı yarık canı yok bilmecesinin cevabı. Kolu var eli yok karnı yarık karnı yok bilmecesinin cevabı.

Ağaç Ümüğü uzun geliyor güzün. Dışı var içi yok. Ceket Küçük küçük dişleri var Ne de büyük işleri var.

Eli Sıkı Olma Büsbütün Eli Açık Da Olma Sonra Kınanır Kaybettiklerinin Hasretini Çeker Durursun. 12 Okuma-yazması olmayan siyahiye ne denir. Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın.

Uzaktan baktım bir karataş yanına gittim dört ayak bir baş. 16 Yer altındaki yağlı kayış. Bilmece - Random wheel.

Kolu var eli yok karnı yarık karnı yok. Eli Ayağı Dolaşmak Deyiminin Anlamı. Portakal Karşıdan baktım bir kırmızı kilim yanına vardım dilim dilim.

Kolu var eli yok karnı yarık canı yok bilmecesinin doğru cevabını görün öğrenin. Sitemizde komik ilginç zor kolay yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla.


15 Tatil Egitim Programi 6 Gun Etkinlikleri Kirtkirtla Egitim Sinif Idaresi Bilmeceler


Related Posts