Koltuk Altı Kesimi - 80 ilmek takma kol kesimi Şişin her iki tarafından koltuk altından sırasıyla 54321 ilmek kesilir30 ilmek Her iki taraftan 10x1 ilmek kesilir 20 ilmek Her iki taraftan 5x2 ilmek kesilir 20 ilmek Şişte kalan 10 ilmek bir defa da kesilerek kol örgüsü tamamlanır. 27 cm koltuğa kadar olan kısmı burdan her sıra girişinde her 2 taraftanda kesme yapalım 20 ilmek kalana kadar.


Kolay Koltuk Kesimi Yelek Ve Suveterde Kol Oyuntusu Kesimi Youtube Orgu Suveter Orgu Desenleri

Askılar için 6 ilmekli 25 cmlik iki parça örelim.

Koltuk altı kesimi. Ön bölümde olan anlatımı arka parçamız da yeniden uyguluyoruz. Koltuk altı kesimi ve yaka kesimi aynı zamanda başlar. Video da ilaveten koltuk altı kesimi de gösterilmiş.

Yelekte kol kesimi nasıl yapılır anlatan çok güzel bir video. Esnasında yaka kesimi ve kol kesimi yapacaksınız. Daha sonra omuzda tek seferde kesiyoruz.

Her iki taraftan iki sırada 1 kutu eksiltilerek omuza kadar 12 sıra örülerek kol ve yaka kesimi tamamlanır. Boğazdan Yakadan Örülen Reglan Kol Kesimli Örgü Kazağın Koltuk Altı Kesimi Birleşimi NASIL YAPILIR bebek veya çocuk için şişle kazak örmek isteyen ve yapılışını merak eden hanımlara SESLİ ANLATIMLI olarak güzelce açıklanıyor. Ön patı için 7 ilmek ayırıp 2 tane burgu önde olacak şekilde örneğimizi koyalım.

Gayet basit bir şekilde yelek kol kesimini yapabilirsiniz. Şişe 4 ilmek ilave edelim. Türkiyenin tüm güzellik salonlarına saç kesim merkezlerine estetik merkezlerine erkek kuaförlerine anında randevunu al.

Bayan yelek modeli çeyizlik yelek modeli tığ işi yelek modelleri anne yelek modeli koltuk altı. 10 dakika sonra koltuk altlarınızı soğuk suyla. Arkada kalan iki parçayı ayrı ayrı olarak ön parçanın ölçüleri ile örerken koltuk altı kesimi için 9 ilmeği iki sırada bir kesin.

Örgüde kesim teknikleri konumuz içinde yer alan örgüde kol kesim tekniklerini birçok örneği ile. Şimdiden yapacak arkadaşlarıma kolay gelsin diyorum. İzmir Evde Yaşlı hasta Saç Bakımı Boyaİzmir Evde Yaşlı hasta Saç Kesimi Tırnak Kesimi ve Bakımı İzmir Evde Yaşlı hasta Ayak Tırnak Kesimi ve Bakımı İzmir Evde Yaşlı hasta Kaş Bıyık ve Yüz Bakımı İzmir Evde Yaşlı hasta Koltuk altı Temizliği İzmir Evde Yaşlı hasta Özel Bölge Temizliği İzmir Evde Yaşlı hasta Yara Pansumanıİzmir Evde Yaşlı hasta.

Koltuk altı oyuntusu için ilave ettiğimiz 4 ilmeğe dokunmadan her sırada 1 er ilmek olmak üzere 9 ilmek eksiltelim. Şiş ile ördüğünüz yelek. Arka parçada ise 80 ilmek ile örgü modelimizi başlıyoruz.

Gayet kolay bir şekilde yelek kol kesimini yapabilirsiniz. Örgü Kazaklarda Omuzdan Şişle İlmek Oluşturma. Yaka kesimini de yapmayı unutmuyoruz.

Bianca Capelli saniyeler içerisinde randevu al yerini önceden ayırt. Elişi krallığı yapılışı ile alakalı detaylıca bilgi vermiş videoda örmek isteyenler için kolay gelsin. Koltuk altı kesimi için ilmekleri iki şişe alarak ön ve arka parçaları ayıralım.

Ayı motifi için ise alttaki parça için sık iğne ile başlayıp 6 sıra üst parça için ise 3 sıra örün. Videolu anlatımı çok güzel. Bayan yelek kol kesimi yapılışı videolu anlatımı sizlerle olacak.

Kalın salatalık dilimlerini kesin ve dilimleri koltuk altlarınızın koyu bölgelerine sürün. Feza premier 4 x 100 gr Şiş numarası8 Yapılışı. Örgü Bebek Çocuk Kazak Modelleri için detaylı yapım aşamalı reglan kol kesme ve birleştirme tekniği ile yapılan yakadan boğazdan.

28 İmek başlıyoruz ve 5 burgu olana kadar örelim. Koltuk altı kararmaları için doğal çözümler. Hırka yakası nasıl örülür hırka kolu nasıl örülür kolu kesilir kol kesimi yakası kesilir Malzemeler.

42 cm oluncaya kadar düz olarak örülür. Koltuk altı kesimden sonra 3 sıra modelimizi tekrarlayıp yaka kısmında kesim yapmayı unutmuyoruz omuz bitiminde ise tek seferde tüm ilmekleri kesiyoruz. Koltuk altı kesimi ise 321 olarak yapıyoruz.

321 olarak kestiğimiz bu örgü modelimizi kol. Videolu anlatımı çok güzel anlatılmış. Anlatım videomu izleyerek nasıl koltuk kesimi yapılır rahatça çıkarabilirsiniz.

Reglan kol kapşonlu hırka yapılışı. Bir patatesi rendeleyin rendelenmiş patatesin suyunu sıkın ve suyu koltuk altlarınıza uygulayın. 10 dakika sonra koltuk altlarınızı soğuk suyla durulayın.

Son olarak boncukları dikerek kullanıma hazır hale. YELEK KAZAK KOLTUK ALTI KESME VİDEOLARI BASİT KOL ALTI KESMECROHETHANDMADE. Arka70 ilmekle örgüye başlanır.

Kollar ise 20 ilmek olup lastik ördükten sonra modelimize geçiş yapıp üç sırada bir arttırma yapıyoruz. Kol kesimine kadar arttırma uyguluyoruz. 20 cm kol evi.

Yelek ve süveterde koltuk kesimi nasıl olur kol oyuntusu nasıl yapılır bu videomda sizlere hem kolay bir şekilde hemde detaylı bir şekilde anlattım. Örgünüzü tamamladıktan sonra örgü üzerine eklenecek kolun nasıl yapılacağı örgünün duruşu açısından oldukça önemlidir. 90 ilmek takma kol kesimi.

Bayan yelek modeli çeyizlik yelek modeli tığ işi yelek modelleri anne yelek modeli koltuk altı kol kesimi. Kol kesimleri aynı şekilde olmalıdır ve bu modellerde ise yaka kesimleri yapılmaz. Bayan yelek kol kesimi yapılışı videolu anlatımı sizlerle olacak.

Tam olarak yelek durumu anlatılmamış ama örneği öğrenip yaka ve koltuk kesimi de anlatıma ideal şekilde yapılırsa tam olarak model meydana çıkmış olur. Sırada 50 ilmğe dönüş yaptık geride 20 ilmek bırakıp 30 ilmek ileri yaptık ileri giderken 3 geri gelirken 3 ilmek ortaya kaydırdık yanlarda bütün ilmekler bitene kadar 22 cm düz örüp koltuk altı kesimi yaptık koltuk altı kesimi 5 ilmek sağ 5 ilmek soldan kestik her sırada 2 ilmek sağ ve soldan birer ilmek keserek toplam da 10 ilmek kesmiş olduk. Koltuk altı için 3 2 1.

Canım anlattığım kol kesimi bu örnek için geçerlii değillBu koldaa kesme yerine arttırma gibi geldi banaÇünkü bedenden koltuk altı hizasına geldik ve bu kol katlanıp dikilmiş bir modellBu katlama yerini yapabilmen içinnnKoltuk altına gelince şimdi kaç ilmek olur bilmiyorum ama arttırma olucak 3. Önde yapılan işlemlere devam edilir. İki parçayı ortadan dikip bitirin.


Koltuk Alti Eksiltmeli Yelek Tarifi Tig Isi Model De Nazarca Com Tig Isleri Baby Knitting Patterns Tig Desenleri


Ceyizlik Yelek Kol Ve Yaka Kesimi Capraz Fistik Yelek Modeli Koltuk Alti Ve Yaka Kesimi Youtube Oya Ornekleri Orgu Koltuk Alti


Videos Crochet Panosundaki Pin


Tig Isi Yelek Koltuk Alti Kesme Videolari Tig Isleri Orgu Yelek


Koltuk Alti Eksiltmeli Yelek Tarifi Tig Isi Model De Nazarca Com Baby Knitting Patterns Bebekler Icin Orgu Tig Isleri


Yelekte Kol Kesimi Nasil Yapilir Mimuu Com Orgu Desenler Orgu Desenleri


Yelekte Kol Ve V Yaka Kesimi Youtube Knitting Designs Sweater Knitting Patterns Knitting Tutorial


Yelek Kazak Koltuk Alti Kesme Videolari Basit Kol Alti Kesme Crohet Handmade Youtube Knitting Knitting Designs Knitting Videos


Kardan Adamli Yelek 2 Bolum Koltuk Alti Kesimi Youtube Bebek Orgu Tig Isleri


Tig Isi Yelek Koltuk Alti Kesme Videolari Falanca Kadin Portali V Yaka Orgu Krose


Basak Yelek Modeli Yaka Ve Koltuk Alti Kesimi Youtube Tig Isleri Koltuk Alti Yelek


Bayan Yeleklerinde Koltuk Alti Kesim Yapimi Youtube Orgu Egitimleri Koltuk Alti Desenler


Alize Diva Ile Motifli Yelek Yapilisi 3 Bolum Sol On Yaka Ve Koltuk Alti Kesimi Youtube Krose Yelek Tig Isleri


Orgu Panosundaki Pin


Related Posts